SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. Splošno
Spletna stran www.FOTODISKONT.com je registrirana blagovna znamka podjetja SPLETNA PRODAJA d.o.o., in je zaščitena kot industrijska lastnina. Lastnik in upravljalec spletne strani je SPLETNA PRODAJA d.o.o..
Kot registrirana blagovna znamka spletna stran www.FOTODISKONT.com uživa varstvo pravic industrijske lastnine, skladno z vsakokrat veljavnim zakonom o industrijski lastnini. Registrirano blagovno znamko www.FOTODISKONT.com lahko uporablja izključno njen imetnik SPLETNA PRODAJA d.o.o.. SPLETNA PRODAJA d.o.o. bo tretje osebe, ki bi v gospodarskem prometu brez njegovega pisnega soglasja uporabljale katerikoli znak, ki je enak ali podoben blagovni znamki www.FOTODISKONT.com, sodno preganjal.
Spletna stran www.FOTODISKONT.com se lahko uporablja samo skladno s temi splošnimi pogoji poslovanja (v nadaljevanju:splošni pogoji), pri čemer si SPLETNA PRODAJA d.o.o. pridružuje pravico do njihove spremembe. Že s samo uporabo spletne strani www.FOTODISKONT.com se smatra da ja vsakokratni uporabnik, obiskovalec (v nadaljevanju:uporabnik) seznanjen s spodaj navedenimi splošnimi pogoji in se z njimi strinja. Zato uporabnikom svetujemo da splošne pogoje preverijo vsakokrat, ko se odločijo uporabljati spletno stran www.FOTODISKONT. com, saj jih skladno z 120.čl. veljavnega Obligacijskega zakonika zavezujejo in so tako obvezani, da jih spoštujejo.
Spletno stran www.FOTODISKONT.com uporabniki uporabljajo, obiskujejo in po njej brskajo na lastno odgovornost. SPLETNA PRODAJA d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti in ni odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme in druge lastnine uporabnikov spletne strani www.FOTODISKONT.com niti za morebitne viruse, ki bi lahko prizadeli računalniško opremo zaradi obiska, uporabe, brskanja po tej spletni strani ali prenosa kakršnihkoli podatkov in informacij z nje. Prav tako SPLETNA PRODAJA d.o.o. ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje, druge spletne strani, ki je kakorkoli povezana s spletno stranjo www.FOTODISKONT.com.
Spletna stran www.FOTODISKONT.com se trudi biti ažurna ter svojim uporabnikom in kupcem posredovati pravilne podatke in informacije, vendar pa SPLETNA PRODAJA d.o.o. ne jamči za točnost objavljenih podatkov in informacij na spletni strani www.FOTODISKONT.com ter tako ne prevzema odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te spletne strani.
Vsebina te spletne strani je zaščitena z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.FOTODISKONT.com se lahko naložijo na mrežo in prenesejo, vendar izključno za potrebe domače, osebne uporabe. V nobenem primeru pa vsebine spletne strani www.FOTODISKONT.com ni dovoljeno razmnoževati, kopirati, poobjavljati, nalagati na mrežo, pošiljati po pošti ali na drug način posredovati in razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe SPLETNA PRODAJA d.o.o..
Slike na strani so simbolične. 

2. Piškotki
Sistem uporablja navadne piškotke (session cookies), ki na vašem računalniku ostanejo dlje časa, ti pa se zapišejo le v primeru, da ob prijavi izberete opcijo "zapomnite si podatke". Zapišejo se v človeku neberljivi obliki (zaščiteni so z kriptografskim algoritmom). Ti piškotki niso nujni za pravilno delovanje strani. www.FOTODISKONT.com ne uporablja piškotkov za potrebe trženja. Piškotki, ki jih uporablja www.FOTODISKONT.com, so namenjeni samo za pomoč pri vašem nakupovanju. Več o upravljanju s piškotki si preberite v pomoči vašega brskalnika.

3. Naročila in dobavni roki
Spletna trgovina obratuje neprekinjeno razen v primeru tehničnih motenj in nujnih vzdrževalnih del. Naročila kupcev sprejemamo od ponedeljka do petka med 9. in 16. uro, razen praznikov. Vsa naročila oddana do 16. ure bodo v primeru, da so izdelki na zalogi odpremljena oz. dostavljena v roku 2 (dveh) dni. Vedno se trudimo čimprej sprejeti naročila in vam poslati naročene izdelke. O predvidenem roku dostave so kupci obveščeni ob potrditvi naročila (glej navodila ob nakupu). Če izdelka ni na zalogi, se lahko čas dobave podaljša.

4. Cene in način plačila
Vse cene so v eurih in vsebujejo 20% DDV. Cene v spletni trgovini www.FOTODISKONT.com so diskontne s popustom, ki je v odstotkih označen ob vsakem izdelku posebej. Vse cene veljajo do preklica.

V spletni trgovini www.FOTODISKONT.com je možno plačilo na več načinov:
- po predračunu (avans)
Pravne in fizične lahko zaprosijo za predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek naročila na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Če izdelka ni na zalogi potem je na njem naveden tudi rok dobave. Predračun se lahko pošlje po pošti, faksu ali elektronski pošti. Predračuni so izstavljeni v 2 (dveh) dneh od prejema naročila.

- z gotovino po povzetju
Pri plačilu po povzetju plačajo kupci naročene izdelke dostavitelju, ki kupcem prinese paket.

5. Vračilo blaga v veleprodaji
V primeru, da podjetje blago, kupljeno za nadaljno prodajo vrne, se v vrednosti vrnjenega blaga izda dobropis, ki ni vnočljiv v denarju, temveč se lahko zamenja za drugo blago.

6. Garancija in pooblaščeni servisi
Izdelki v spletni trgovini www.FOTODISKONT.com imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in napak zaradi višje sile.

7. Reklamacije in vračilo blaga
Vsaka reklamacija in vračilo kupljenega blaga se obravnava po vsakokrat veljavnem zakonu, ki ureja pravice potrošnikov. Kupcu pripada pravica, da vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 15 (petnajstih) dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni email naslov info@fotodiskont.com, blago pa vrniti v nadaljnih 15 (petnajstih) dneh. Priložena mora biti kopija računa, izdelki pa morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in zapakirani v originalni embalaži. Stroške, ki nastanejo ob vrnitvi kupljenega blaga nosi kupec. SPLETNA PRODAJA d.o.o. zamenja blago ali vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 (petnajstih) dni od prejetja vrnjenega blaga. Vračila blaga po preteku 15 dni od dneva nakupa so možna, vendar le ob odobritvi odgovorne osebe podjetja SPLETNA PRODAJA d.o.o. Kupnina se v teh primerih ne vrača, kupec pa ima na osnovi dobropisa možnost zamenjave vrnjenega blaga za drugo blago iz prodajnega programa družbe.

V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s spletno stranjo www.FOTODISKONT.com pričakujemo vaše sporočilo na info@fotodiskont.com.

SPLETNA PRODAJA d.o.o.
Ljubljanska 12f
Trzin
GSM: 051 629 459

email: info@fotodiskont.com

Iskanje:
KORISTNO
Navojni filtri – tabela za preprosto iskanje
Cullmann torbe - tabela za enostavno iskanje
Na tem naslovu si lahko ogledate tabelo fotoaparatov, na katere lahko namestite Cokin MagneFix magnetne širokokotne in tele konverterje.
Tabela za hitro iskanje sistemskih filtrov Cokin
POVEZAVE
OBROČNO PLAČILO
KJE SMO
Pogoji uporabe
Varovanje podatkov
Avtorske pravice
Naročanje na e-novice
E-naslov: